Извозването на строителни отпадъци

Строителството и ремонтът са неразделна част от живота на всеки град. Високите сгради растат в новите квартали, интериорът на апартаментите и офисите се променя. Този процес обаче има и минус – строителните отпадъци, които трябва да се изхвърлят.

Какви са опциите за извозването на строителните отпадъци?

Първият вариант включва извозването на строителните отпадъци със собствените ни сили до официално функциониращото за целта депо. В този случай възникват няколко проблема: трябва да получите разрешение за използване на депото, трябва да изнесете строителния боклук и да го натоварите на транспорт, трябва да вземете този транспорт някъде, който има необходимите характеристики на товароносимост.

Следователно за частен търговец независимото извозване на строителни отпадъци най-вероятно се елиминира, въпреки че големите строителни организации могат да се справят сами с тази задача.

Вторият вариант е да продадете строителни отпадъци на базата на самообслужване. Строителните отпадъци се продават и купуват, могат да бъдат използвани в строителството или рециклирани за получаване на нови продукти.

И най-добрият вариант е да поръчате извозване на строителните отпадъци в специализирана за това фирма. Такива организации разполагат със специализирано оборудване и персонал, и цената на такава услуга ще бъде по-евтина, отколкото в предишните опции.

В нашата компания можете да поръчате услуги за извозване на строителни отпадъци ефективно и бързо, при това тази услуга ще бъде на добри цени.

Ние сме „Зашеви Транс“ ООД, София, ул. Орчо Войвода 8. Овча Купел. Телефон: 0898-450-631. В случай, че имате въпрос, можете да го зададете на нашия екип и през контактната ни форма на сайта ни.

Фирмата ни се занимава с извозване на строителни отпадъци, поради което разполага с подходящо оборудване и персонал, който знае как да борави с различни категории строителни отпадъци. Строителният отпадък ще бъде бързо и ефективно отстранен от помещенията или от територията, натоварен в подходящи контейнери и извозен. Разполагаме с цялото необходимо оборудване за извозване на обемисти отпадъци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *