Контейнери под наем София

Контейнери под наем София. Контактна информация на фирма Лъч 2009. изпратете запитване тук или се свържете директно с нашия екип за поръчка на контейнери под наем за столицата и околностите.

Контейнери под наем

Можете да поръчате контейнери под наем на нашия телефон: 0878 196 428.

Както и по email: firmaluch2009@gmail.com

Ако Ви е по-удобно пишете ни във Facebook

Свържете се с нас и ние ще доставим контейнер за строителни отпадъци директно на Вашия обект.

Контейнери под наем София

 

Контейнери под наем на супер цени

Нашите цени за работа са конкурентни и атрактивни. Можем да дадем преференциални нива на цени за корпоративни клиенти с редовен обем боклук за извозване. За тях наемът на контейнер ще е със специална отстъпка. Плащането се осъществява по банка и в брой на екипа ни на място.

Нуждаете се от контейнер в рмаките на деня? Обадете се на 0878 196 428 и ние ще го доставим. При поръчка на контейнери, ние можем да Ви съдействаме с осигуряването на товарачи. Така те ще се заемат с изхърлянето на боклука в контейнера. Нужно е само да ни информирате предварително.

Нашата фирма разполага с модерна мехнизация за извозване на строителни отпадъци с контейнери от 4 кубика и 7 кубика. Нашите нови и камиони осигуряват бързо и гъвкаво позициониране на контейнера под наем дори и на по–трудно достъпни локации. Благодарение на дълго спускащите се стрели можем да поставим контейнера за отпадъците на тесни и труднопроходими пространства.

Позвънете ни!

 

Имайте предвид, че за доставянето на контейнери под наем е необходимо специално разрешително. Проверете къде се издава разрешително и го направете преди да започнете процеса. Направете консулатция в Столична община или в Районното си кметство.

Контейнерът (ако е на тротоара) не трябва да пречи на пешеходците да минават свободно. А ако е на пътното платно следва да не спира движението на автомобилите и обществения транспорт.