Извозване на строителни отпадъци

извозване на строителни отпадъци

Извозване на строителни отпадъци:  Предлагаме тази услуга с наши контейнери. Навременна доставка за София и околните села. В случай, че имате нужда от експресна доставка имаме възможност да доставим контейнер в рамките на два часа. Така ще Ви спестим много от Вашето ценно време.

Можем да реагираме с метален контейнер за извозване и в извънработно време, както и събота и неделя. Ние работим с пълна пара до късните часове на деня без почивен ден. Извозване и в празнични и неработни дни, тъй като постоянните ни клиенти заслужават точно и коректно обслужване в удобно за тях време.

Извозване на строителни отпадъци с контейнер

Важен фактор за точна и добре свършена работа е правилния избор на необходимия размер на съда за смет (контейнер). Ние ще съдействаме за избора Ви на точния размер на контейнера за строителни и битови отпадъци.

Освен услугата – Доставка и извозване на контейнери за извозване на строителни отпадъци, предлагаме и доставка на инертни материали, строителни материали и други материали за бита, а именно: пясък, цимент, филц, земновлажен бетон, пръст, дърва за огрев, тухли, керемиди и др.

Извозване на строителен и едър боклук

Ние използваме модерна и функционална техника за извозване на строителни и битови отпадъци в контейнери от 4 куб. и 7 куб. Нашите нови и качествени машини осигуряват бързо и гъвкаво позициониране на контейнера дори и на най–трудно достъпните места. Благодарение на дълго спускащите се стрели можем да поставим контейнера за отпадъците на тесни и труднопроходими пространства.

извозване на битове отпадъци

След запълването на контейнера, ние от фирма Лъч 2009, ще уговорим удобно за Вас време за извозване на строителния отпадък . Ще се съобразим с графика Ви и ще извозим Вашият вече непотребен товар до депо за строителни отпадъци. Както е известно, изхвърлянето на строителен отпадък в кофите за смет е забранено. Освен че може да Ви гллбят, това разваля механизмите на боклуджийските камиони. Строителен отпадък се извозва само с контейнери в депо Враждебна или друго лицензирано от Общината сметище. Там част от строителния отпадък се рециклира и уползотворява отново. Това е и правилният начин за обработка на строителния отпадък.

Извозване  с контейнери – цени

Вижте нашите трайно ниски цени тук!

Екипът ни е на линия за заявки и поръчки на транспортната услуга по извозване и депониране на строителен боклук.

Какво наричаме строителни отпадъци?

Това са строителните отпадъци, които се образуват в резултат на строителство/реконструкции: бетоновите и стоманено-бетоновите конструкции, тухли, керамика, гипсови, циментови и варовити отпадъци, дървесина). В тази категория е отпадъкът, който се е образувал при почистването на територията – храсти и клони от дървета, трева и шума , както и пръстта, която подлежи на извозване, остатъците от тръби, тапети, подови настилки и др.Строителен отпадък е също целият боклук след ремонт на улици – всички твърди отпадъци, образувани в резултат на обновяване на пътната настилка.

Строителният отпадък не се счита за едрогабаритен боклук. Затова не бива да се оставя на онези площадки, където обикновено се складират изхвърлената стара мебел и други битови предмети. Нито пък могат да се изхвърлят в кофите за битов боклук. И това е така, защото много от строителните материали съдържат химически съединения и са огнеопасни, при това те тежат и могат да създадат проблем в действието на колата за събиране на боклук.

По тези причини са строителните отпадъци са създадени отделни контейнери.

Как да изберем контейнер за извозване на строителни отпадъци

В зависимост от обема на ремонта, можем да изберем и размер – от 5,5 до 26 куб. метра. Когато се обърнете към услугите на фирма, тя ще Ви ориентира кой размер контейнер да изберете. В някои случаи се заплаща само за извозване на контейнера, в други случаи – допълнително се заплаща поставянето му и обема на отпадъка.

Не забравяйте, че за поставянето на контейнер е необходимо специално разрешително. Проверете къде се издава разрешително и го направете преди да започнете процеса.

Контейнерът не трябва да пречи, нито на пешеходците да минават свободно, нито на движението на автомобилите и обществения транспорт.

Корпоративни клиенти: извозване на отпадъци с метални контейнери

Имаме ресурса, възможността и желанието да Ви осигурим качествена и бърза услуга.

Вие можете да поръчате абонаментна услуга. За Ваша сигурност ние ще изготвим договор с условия и цени, касаещи бъдещото ни съвместно сътрудничество в извозванети на строителни отпадъци.

Предлагаме извозване на Вашите битови, строителни и промишлени отпадъци с машини – тип контейнеровоз в удобен за Вас часови диапазон.

Предимствата на този тип услуга пред стандартните малки контейнери за битов отпадък /тип бобър/ е големината на контейнерите. Също удобната доставка /по Ваше желание извършваме доставка на контейнери в почивни и празнични дни/ и избора на размера на съда.

С този тип извозване Вие оптимизирате Вашите фирмени разходи с избора на подходящ съд /контейнер/ спрямо обема на Вашият отпадък.

Нашите корпоративни клиенти имат преимуществото да използват преференциални цени. Те зависят от обема на ангжираност на нашите съдове за смет и от продължителността на договорните отношения.

При повече на брой поръчани контейнери Вие получавате по – добра цена за извозването им.

Нашата техника за депониране на строителен отпадък

Във фирма Лъч 2009 разполагаме с най – модерната и функционална техника за извозване на битови и строителни отпадъци. Нашите машини са ежедневно поддържани и пригодени за улеснение на нашите колеги и клиенти. Благодарение на камионите от най–ново поколение, успяваме да задоволим нуждите на клиентите си и без усилие да позиционираме метални контейнери дори и в най–тесните пространства. След това нашите шофьори ще отнесат контейнера до регламентирано сметище за строителни отпадъци. За района на София (столицата), това е депото във Враждебна. Там се депонира строителният боклук от града. В него част от боклука се рекултивира и рециклира за да се ползва обратно в строителството.

За разделното събиране на отпадъка вижте тук!

Контейнерите с вместимост 4 и 7 кубика са подходящи за изхвърляне на:

  • Бетон и отломки
  • Тухли
  • Керемиди
  • Греди
  • Пясък и пръст
  • Стъклопакети и дограми
  • Камъни и бордюри
  • Други стари мебели и отпадъци

Изхвърляне на отпадъците за град София

Можете да ни търсите за услугата извозване на едрогабаритни и обемни отпадъци София на дежурния телефон – 0878 196 428.

Ако имате въпроси, ни пишете и на: office@luch2009.bg

Ако сте доволни от услугите ни, можете да споделите мнение и съвети си на Facebook страницата на фирмата.