Експресна доставка на контейнери

Експресна доставка на контейнери за строителни отпадъци

Услуги за извозване на строителни отпадъци със собствен контейнер

Нашата фирма може да Ви осигури и извозване на строителни и битови отпадъци с Ваш собствен контейнер. В случай, че притежавате съд за смет, ние можем да подсигурим машината, с която този контейнер да бъде обслужван. Нужно е единствено да ни се обадите на телефон 0878997978  и ще договорим условията по депонирането и връщането на контейнера.

Експресна доставка на контейнери за строителни отпадъци

Стандартната заявка за контейнери за отпадъци е желателно да бъде един ден предварително. Тъй като винаги може да възникне извънредна ситуация, ние от фирма Лъч 2009 ЕООД винаги сме готови да реагираме навременно и да останем верни на клиентите си. Експресната доставка може да се осъществи в рамките на два до четири часа след първоначалното обаждане.

Доставка на контейнери в центъра на София

Фирмата ни доставя контейнери в идеалния център, дори в най – тесните улици.

Маневреността на новите ни машини позволява доставка на контейнери за отпадъци на трудно достъпни места. Ние от фирма Лъч 2009 ЕООД се стараем да удовлетворяваме изискванията на клиентити си и доставяме контейнери за строителни и битови отпадъци до възможно най – близката точка до местоположението на Вашия ремонт, строителен обект или вход.

Обадете ни се на телефон: 0878997978 за наемане на контейнер за строителни и битови отпадъци и ще получите бързина, точност и добро обслужване! За запитване и индивидуални оферти за доставка на контейнери за строителни отпадъци, можете да ни пишете на luch2009@gmail.com

Свържете се с нас!

Повече за фирма Лъч 2009 тук!

Ваш надежден партньор и подизпълнител за доставка на контейнери за строителни отпадъци. Харесайте нашата страница в социалната мрежа Facebook. Станете фенове и ползвайте преференциални цени за извозване на строителния едър боклук. Следете и блога ни за публикации на тема строителство, енерегроспестяване, рециклиране и обработка на строителния отпадък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *