Експресна доставка на контейнери

Експресна доставка на контейнери за строителни отпадъци

Услуги за извозване на строителни отпадъци със собствен контейнер

Нашата фирма може да Ви осигури и извозване на строителни и битови отпадъци с Ваш собствен контейнер. В случай, че притежавате съд за смет, ние можем да подсигурим машината, с която този контейнер да бъде обслужван. Нужно е единствено да ни се обадите на телефон 0878196428  и ще договорим условията по депонирането и връщането на контейнера.

Експресна доставка на контейнери за строителни отпадъци

Стандартната заявка за контейнери за отпадъци е желателно да бъде един ден предварително. Тъй като винаги може да възникне извънредна ситуация, ние от фирма Лъч 2009 ЕООД винаги сме готови да реагираме навременно и да останем верни на клиентите си. Експресната доставка може да се осъществи в рамките на два до четири часа след първоначалното обаждане.

Доставка на контейнери в центъра на София

Фирмата ни доставя контейнери в идеалния център, дори в най – тесните улици в града.

Маневреността на новите ни машини позволява доставка на контейнери за отпадъци на трудно достъпни места. Ние от фирма Лъч 2009 ЕООД се стараем да удовлетворяваме изискванията на клиентити си и доставяме контейнери за строителни и битови отпадъци до възможно най – близката точка до местоположението на Вашия ремонт, строителен обект или вход.

Обадете ни се на телефон: 0878196428 за наемане на контейнер за строителни и битови отпадъци и ще получите бързина, точност и добро обслужване! За запитване и индивидуални оферти за доставка на контейнери за строителни отпадъци, можете да ни пишете на luch2009@gmail.com

Свържете се с нас!

Повече за фирма Лъч 2009 тук!

Ваш надежден партньор и подизпълнител за доставка на контейнери за строителни отпадъци. Харесайте нашата страница в социалната мрежа Facebook. Станете фенове и ползвайте преференциални цени за извозване на строителния едър боклук. Следете и блога ни за публикации на тема строителство, енерегроспестяване, рециклиране и обработка на строителния отпадък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *